2010. feb 15.

Manifesztáció

írta: Rigo'
Manifesztáció

Feburár 15. Hétfőn megjelenünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első biztos harcálláspont a Móricz Zsigmond körtér minden nap 16-18 óra között. Ide várjuk az átutazók kopogtatóit a környékről és egész Magyarországról.

Eddig a napig csak lépcsőházakban bujkáló, ismerősöket hívogató underground szervezetként találkozhatott velünk a szerencsés LMP szimpatizáns, mától azonban végre a napfényben sütkérezhet az LMP-s lobogó és mi magunk is.

A rövid felszíni jelenléti időtartam oka a krónikus erőforráshiány, illetve a múlt héten veteránná edzett kopogtató csapataink regenerációs szüksége. Hozzáteszem 18 óra után ezen a héten is megyünk kopogtatni, tehát kedves szimpatizánsok: sütit, teát bekészíteni a fáradhatatlan vándoroknak! Legyen szerencsénk egymáshoz, vagy jelentkezzetek, hogy hova menjünk!

A héten szeretnénk megosztani veletek a kopogtatási élményeiket ezáltal életet lehelve ebbe a blogba. Ha valakinek nem jó a kitelepülésünk időpontja, postán is elküldheti a KC-ját és azt is nagyon megköszönjük. Postacímünk:

Lehet Más a Politika

1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 37

Aki támogatná az LMP-t de előbb szeretne többet megtudni róla, az jelentkezzen nálam a "Fapad és Küszöb" címmel megrendezésre kerülő csütörtöki szalonunkra, ahol Török Gábor politikai elemző faggatja Karácsony Gergőt az LMP kampányfőnökét a kampányfinanszírozásunkról, illetva a kampánymódszereinkről.

Gajárszki Áron

koordinátror bp1122 kerületi szervezet

 (fotó: LMP)

Szólj hozzá

kampány móricz zsigmond körtér lmp ajánlószelvény