2010. feb 23.

Sörcédulák

írta: Rigo'
Sörcédulák

Mi a politikát nem tartjuk mocskos dolognak. Hisszük, hogyha mi tiszta eszközökkel játszunk, idővel a partner nélkül maradt többieknek is elmegy a kedve a sátáni gúnykacaj és kézdörzsölés kíséretében véghezvitt sötét ügyletektől. Ha azt látják mások, hogy a mi egyszerű módszereink is célravezetőek akkor talán leszállnak a Földre, az emberek közé.
Szóval a lényeg az, hogy meghirdetjük a nagy sörversenyt! 12 darab akármelyik körzetbe begyűjtött cédula után jár egy sör a kerületi kasszában külön erre létrehozott alapból!

Szabályok:
1. A számolás bemondásra megy.
2. A gyűjtőpont is számít, ha a te neveden van (igen, egy cetli kétszer is számolódhat).
3. Az is számít amit az ismerőseid másik gyűjtőponton adnak le, de ellenőrizd, hogy valóban leadták e.
4. Nem csalunk. (Ebben sem.)

Az nyer, aki a párt pénzén a legtöbb sört tudja meginni a gyűjtés végén. Amúgy meg mindenki nyer. A párt, a tagjai, a szurkolói és leginkább a Hazánk. A mi közösségünk. Mert egy sörözés kijár az LMP-t segítő csapatnak a végén ennyi bizonyos. (Mit szóltok a március 26-hoz? Mehet kommentárba, hogy jó e, ill. az alternatív időpontok!)

Sok jó embert kezdtem el megismerni a kopizás alatt, de a kapucsengők berregése közben, a liftekben, késő esti egyeztető telefonokon, cseten, e-mailen stb... lezajlott beszélgetések nem tettek lehetővé olyan elmélyülést amit az átlag elempés szofisztikált lelke igényelne. :-)
Szóval sörre, cetlire magyar!
-Kinek-kinek ízlése szerint.

Szólj hozzá

kampány ajánlószelvény