2010. már 04.

A felelősség súlya

írta: Rigo'
A felelősség súlya

A felelősség súlya

LMP klub Budafokon!

 Február utolsó hetében jelent meg egy felmérés a Forsense közvéleménykutatótól, mely szerint az LMP népszerűsége a biztos pártválasztók körében 5 %-on áll. Mit remélünk a következő parlamenti ciklustól, ha sikerül valóra váltanunk az ígéretet?

Amikor egy nagyon sötét szobára rányitod az ajtót és beteszed a lábad, azt nem lehet többé becsukni és teljesen sötét ott már nem lesz.” Kürti Gábor, a Critical Mass szervezője az LMP-ről.

Gábornak azért adok igazat, mert most nem egy-két tenni akaró, jó szándékú politikus kerülhet a Parlamentbe, akiket a korpa közé keveredve felfalnak a disznók, hanem egy sor elkötelezett civil ember egyszerre. Ezek az emberek évek, évtizedek munkáját fektették civil szervezetekbe azért, hogy jobb, igazságosabb és tisztább Magyarországon élhessük. Ezeknek az embereknek óriási erőt és kontrollt fog adni az „anyaszervezetük” és az őket segítő frakciótársaik.

Én ezt így gondolom, de, hogy Bajomi Iván (gazdagréti jelöltünk) szavaival éljek: az LMP egy mozgalom is. A közösen gondolkodás mozgalma, amiben a részvétel lehetőségét nem a végzettség, hanem a szándék határozza meg.

Tessék részt venni a mozgalomban!

Beszéljük meg, hogy Önök szerint miképp tudná feltámasztani a politikába vetett hitet az LMP!

Polákovics Balázs, helyi jelöltünk mellett jelen lesz Jávor Benedek szóvivőnk és Bajomi Iván is a 11. kerületet képviselve.

 

Most már az Öné is a felelősség, hogy más lehessen a politika! Hozza el ajánlószelvényét és javaslatait, hogy nekikezdhessünk a valódi munkának!

 Várjuk 2010 március 12-én, Péteken 17 órától!

Helyszín: Budafoki Ipartestület Épülete

Mária Terézia út 60.

Bejárat az udvar felől!

Megközelíthetőség: 47-es villamos, 114-es, 33-as busz - Budafok Belváros megálló

 

Szólj hozzá

kampány budafok bajomi