2010. már 10.

Harctéri jelentés

írta: Rigo'
Harctéri jelentés

Két jelöltünk már 800 fölött jár és a csapaterősítéseknek hála, valószínűleg Bence és Balázs körzetét is behúzzuk a hét végére a startvonalhoz. Az igazat megvallva helyi koordinátorként idáig nagyon aggódtam, de még most sem vagyok igazán nyugodt.

 

 

 

Arra gondoltam, hogyha a mi területi szervezetünk - ami már idestova jó egy éve üléseket tart - csak vért kínlódva tud megcsinálni 4 körzetet, akkor mi lesz azokkal a zónákkal, ahová még nem hatolt el az LMP létezésének örömhíre és épp csak az utolsó pillanatban sikerült a jelöltet is megkeríteni? Persze igazam lett és bizony a legjobb vidékpolitikával rendelkező párt néhol igen cudarul áll falun.

Éppen ezért holnaptól mi is átcuccolunk a városközpontból a pályaudvarra és Vigyázó Szemeinket vidékre Vetjük! Ti pedig vetkőzzétek le az álszemérmet - hiszen kampányidőszak van - és gyűjtsétek a KC-t az imserősöktől, kedves szimpatizánsok! Még 9 napig lehet, utána minden nagyon más lesz és talán a KC intézményét is felszámoljuk majd a jobbikkal karöltve. ;-)

Pénteken pedig találkozunk a klubon. Sajnos a klub címe (lehetőségek  5%-on) már elavult, mert a TÁRKI 6%-ra mért minket, de valahogy ebben is megtaláljuk majd a jót. Mi lesz Budafokon?

Bence tökjókat fog majd mondani a zöld forulatról,  Iván talán jobban belemegy a hajléktalanság felszámolásáról szőtt terveibe, Balázs csontfáradtan fogja dedikálni a rajongók szórólapjait, én meg azt hiszem bevállalom a moderálást, mivel a Novák Pétert ezúttal időnk és erőnk sem volt meghívni, de lesz még Novák Dél-Budán!

Szóval gyertek és kérdezzetek az új programról is akár! Bár még nem látszik, a mi fejünkben már megvan. ;-)

Szólj hozzá

klub program lmp ajánlószelvény