2010. már 12.

Bajomi Ivánt nyilvántartásba vették az LMP-jelöltjeként

írta: eperfa
Bajomi Ivánt nyilvántartásba vették az LMP-jelöltjeként

Kedves Szimpatizánsunk! 
 
Nagy örömmel tudósítjuk Önt arról, hogy tegnap délután megtartott ülésén  a 17. számú  Országgyűlési Egyéni
Választókerületi Választási Bizottság a hozzá benyújtott 845 ajánlószelványből 814-et érvényesnek talált, és ennek alapján 4 igen szavazattal 0 nem szavazattal Dr. Bajomi Ivánt az LMP jelöltjeként nyilvántartásba vette. 


Volt értelme tehát annak a megfeszített munkának, amit a választókerületünk kicsi, de lelkes csapata végzett, kopogtatással, kitelepüléssel, telefonálgatással, napsütésben, ködben, szélben, esőben, hóban.  
 
Egyedül azonban kevesek lettünk volna. A szimpatizánsaink - kikből, mint kiderült, sok van, és egyre több - apróbb vagy jelentősebb támogatása nélkül biztosan nem sikerült volna összegyűjteni a szükséges kopogtatócédulákat. Szeretnénk hát még egyszer megköszönni Önnek, hogy ajánlószelvényével belénk helyezte bizalmát, és azt is, ha esetleg többet is tett az LMP indulásáért. 
 
Úgy tűnik, mindez nem lesz hiábavaló. A legújabb közvélemyénkutatások
kellő mennyiségű ajánlószelvény begyűjtése esetén komoly esélyünk van a Parlamentbe való bejutáshoz szükséges 5 %-os küszöb átlépésére. 
 
Ehhez azonban nem elég, hogy a mi választókerületünkben gyűljön össze a szükséges számú ajánlószelvény. Sok helyen még tovább folyik a gyűjtés, és még nem dőlt el, hogy mindenhol lehet-e majd ránk szavazni. A mi csapatunk most a XI. kerület központi részén, a Gellért tér-Móricz Zsigmond körtér-Kosztolányi Dezső tér környékén segít a gyűjtésben. De a közelben maradva, a XXII. kerületben, a VII-VIII-IX. kerületben, és pl. Budaörsön is tovább folyik a gyűjtés. Sokan a budapesti aktivisták közül vidékre járnak gyűjteni, a nyugat-magyarországi megyékben, Nógrádban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében és Csongrádban is még sok cédula hiányzik. 
 
Az Ön segítsége tehát továbbra is nagyon sokat nyomhat a latban, főként, ha ismer olyan embereket, akik a fenti választókerületekben laknak, és adnának egy esélyt az LMP-nek. Kérjük, ha fontos önnek az LMP indulása, tegye meg, ami módjában áll! Más választókerületekben lakó emberek számára itt találhatnak segítséget az ajánlószelvények kitöltéséhez:
http://lehetmas.hu/kc 
 
Búcsúzóul hadd ajánljuk figyelmükbe Jávor Benedeknek, a párt szóvivőjének és a Móricz Zsigmond körtér körüli választókerület jelöltjének egy
médiaszereplését
 
Üdvözlettel:

Bajomi Iván, képviselőjelölt

Simor Máté, koordinátor
Szólj hozzá

választás lmp ajánlószelvény bajomi