2010. már 26.

KöSZöNJüK!

írta: Rigo'
KöSZöNJüK!

A hír igaz, Dél-Budán mindenhol lehet LMP-s jelöltre szavazni. Sőt! Az LMP budapesti listavezetője, Jávor Benedek szóvivő is Dél-Budán indul!

A bizalmat és ajánlásokat nagyon szépen köszönünk nektek! Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a felelős politikai kultúra gyökeret verjen a parlamentben. A következő hetekben igyekezni fogunk elérni azokat akiket eddig még nem sikerült, illetve lehetőséget teremtünk arra, hogy kérdezzetek a jelöltjeinktől, a programunkról vagy ismerkedjetek velünk. A jelöltek fogadó órái:

Jávor Benedek (15. EVK):

március 31. Szerda 11-12 óra és április 8. Csütörtök 15-16:30 Móricz Zsigmond körtér

Diószegi Ernő (16. EVK): Kedden és Csütörtökön 17-18:30 Móricz Zsigmond körtér, Szombaton 9-11:00 Tétényi úti piac

Bajomi Iván (17. EVK): módosult színhelyen, a gazdagréti Eleven Center Rétköz utcai bejárata előtt tart fogadóórát április 6-án kedden és április 9-én pénteken 16 és 18 óra között.

Polákovics Balázs (32. EVK): Szerdán 16-18 óra között a Móricz Zsigmond körtéren, Kedden és Csütörtökön 16-18:00 Központi LMP iroda, Bajcsy Zsilinszky út 37.

A klubozás új értelmet nyert, hogy végre bemutattuk a választási programunkat:

2010. április 2-án ismét Budafokon élevezzük az Ipartestület exkluzív épületének a hangulatát és próbáljuk megvilágítani, valójában milyen lehetőségeket is rejt a mezei polgár számára a demokrácia?

Cím: Budapest XXII. kerület, Budafoki Ipartestület Székháza, Mária Terézia út 60.

2010. április 7-én pedig Sasadon, Bajomi Iván házigazdaságával tartunk egy kampányzáró beszélgetést az esélyegyenlőségről.

Cím: Budapest XI. kerület, Farkasréti Általános Iskola, Érdi út 2.

Ha segítenél megszépíteni a Gellért-hegyet, akkor pedig jelentkezz az április 6-án reggel 9 órára szervezett akciónkra, amikor is a terveink szerint szemétszedéssel tesszük szívet melengetőbbé a téli álmából ébredő hegyet. Találkozó a Szabadság-szobornál. Jelen lesz: Jávor Benedek listavezető, aki Budapest egyik legnagyobb közparkjának és természetvédelmi területének mostoha sorsát is elemezi fogja a médiának.

Szólj hozzá

klub program gazdagrét budafok részvétel dioszegi