2010. ápr 12.

Naugye, megmondtuk!

írta: Rigo'
Naugye, megmondtuk!

Szórakoztató éveknek nézünk elébe, amikor a politikusok felelőssége, a közügyek rendezése és egyáltalán a politika szó jelentése gyakorlatilag új értelmet fog kapni egy egészséges zárványnak köszönhetően, amely tegnap az országgyűlés beteg testébe ékelődött, hogy meggyógyítsa azt.

Annyira jó volt a hangulat tegnap az irodában és az Instantban, hogy csak na! Az eredménykijelzős emlékeimet ideírom, ha valaki megtalálja a pontosakat, akkor írja be kommentbe és javítom. (javítottam):

Jávor Benedek 13,8 %

Diószegi Ernő 9,44 %

Bajomi Iván 13,57 %

Polákovics Balázs 10,84 %

Azt hiszem Budán mindenhol és a belvárosban is csúnyán megvertük a jobbikot, de Budapest egész területén is egy paraszthajszállal.

Úgy néz ki Dél-Budán mindenhol lesz második forduló és tökjó lenne, ha az MSZP és a "nemérdekelapolitika" szavazói is mind ránk szavaznának, hogy sikerüljön azt a 2-3 mandátumot elcsaklizni a fidesz elől, ami a 2/3-os többséget jelentené nekik jelen állás szerint.

Pontosítás: Csak a 16. EVK-ban (Diószegi Ernő körzetében) lesz 2. forduló. Jelzem, itt Molnár Gyula az MSZP jelöltje, aki a jelenlegi polgármester és nem ez volt az első ciklusa.

Szólj hozzá

választás program dioszegi