2010. ápr 19.

Nem lehet más az MSZP

írta: Pollack
Nem lehet más az MSZP

Miután az LMP és az MSZP megvívta első párbaját, úgy tűnik nagy változások fognak beállni a volt kormányzópárt háza táján. Helycserés támadások kezdődnek a pártban és azon kívül is.

Mint köztudott, az LMP ellenállt "Ildikó néni" csábítóan fenyegető szavainak, így sikerült kitérni az alku elől, s megőrizni függetlenségünket a két nagy 20 éve tartó harcában.

Egészen mostanáig, amikor rá kellett eszmélnünk, hogy tagfelvételi moratóium ide vagy oda, bizony többen vagyunk, mint gondolnánk. Legalábbis Molnár Gyula újbudai MSZP-s jelölt szórólapja azt a látsztatot kelti, mintha mi már egy nagy boldog családban lennénk. A szlogen, a feltűnő zöld sáv és szívecske is erre utal. Gyula lehet, hogy imponálni szeretne nekünk vagy a választóinknak, de nekünk már van jelöltünk, lecserélni nem akarjuk.

Azzal pedig biztosan csak a kákán keresném a csomót, ha kivetni valót találnék abban is, hogy sehol sem látni, melyik párt jelöltjeként is készül a második fordulóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nagyon úgy tűnik, hogy nem csak Molnár Gyula gondolja úgy az MSZP-ben, hogy Lehet Más. Erről a mai Népszabadság negyed oldalas hirdetése tanúskodik, ahol feltűnőn e korábbi LMP-zöldben pompázva jelentik ezt ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt hiszem ezt hívják a választók megtévesztésének.

A csörte folytatódik...

Szólj hozzá

választás mszp lmp