2010. dec 28.

Köszönetnyilvánítás

írta: KGeri
Köszönetnyilvánítás

 

Kedves Albertfalvaiak!

 

Karácsony előtt, december 18.-án az albertfalvaiak többsége úgy határozott, hogy a következő négy évben Szaniszló Krisztián, a Fidesz jelöltje képviselje őket a Zsombolyai utcában. Munkájához ezúton is sok sikert és egészséget kívánunk.

A választás meglehetősen alacsony részvétel mellett zajlott, a választópolgárok mindössze 19,63%-a vett részt a voksoláson. Magam a 3. helyen végeztem a szavazatok 2,54%-át szerezve meg. Ez számszerűen 32 szavazatot jelent.

Több szempontból lehet értékelni a választást. Az egyik olvasat egyértelműen azt mondatja velünk, hogy kudarc a választási szereplésünk (annak ellenére, hogy a Jobbik jelöltjét megelőztük). Kudarc, mert nem sikerült egy olyan választókörzetben rávenni szavazóinkat a részvételre, akik ősszel 8% feletti arányban támogattak. Ezzel együtt meg kell említeni, hogy egy nappal aranyvasárnap előtt nem éppen ideális választásokat tartani.

Én azonban azok közé tartozom, akik szerint az a bizonyos pohár félig tele van. Volt 32 szavazó, aki még a fent említett körülmények ellenére eljött és rám, illetve a valódi változásra szavazott. Szeretném ezért biztatni Önöket, akik rám adták a szavazatukat, hogy csatlakozzanak az LMP XI. kerületi szervezetének munkájához, annak érdekében, hogy zöldebb és élhetőbb kerületet építsünk közösen. Hiszem, hogy ha minden választókerületben van 32 ember, aki bízik bennünk és aktívan tenni is hajlandó a lakóhelye érdekében, az olyan bázist jelent, amire építve a jövőben a határozott elveken alapuló felelős politizálás gyökeret verhet a XI. kerületben ugyanúgy, mint az ország többi részén.

Üdvözlettel,

Kolesár Gergely

Szólj hozzá

választás részvétel