2011. feb 23.

Hamvadó cigarettavég

írta: Rigo'
Hamvadó cigarettavég

No nem pont ezt fogjuk megnézni Pénteken, sőt egy nagyon más filmet, viszont új környezetben forog az öko-celluloid: Az A38 művészdereglyén ami szerintünk egy baromi jó hely, pláne hogy sokszorosan trendi és öko, csak mintha épp a kerületünk nem venne tudomást róla, hogy biza ez is a miénk...

Gyere, fedezzük fel együtt a kibővült A38-at! Segítségünkre lesz ebben Szilágyi Szili László, a Hulladék Munkaszövetség egykori elnöke és alapítója, jelenleg a parlament Egészségügyi Bizottságának tagja, illetve jómagam Gajárszki Áron kerületi környezetvédelmi tanácsnok ezúttal moderátori szerepben.

Amit én már tudok az új hajóról, hogy a Duna vizével is képes hűteni magát, továbbá Magyarországon hegesztették (azt hiszem Nyergesújfalun). Az is tudvalevő, hogy kortárs kiállításoknak ad helyt, nem utolsó sorban vetítéseknek, beszélgetéseknek. Péntek este olyan kérdésekre keressük a választ a Dunán, hogy:

Miért nem hatékonyak a leszokásról szóló kampányok és mennyire lesz hatékony a zéró tolerancia a dohányosoknál?

Megtudhatod, hogy mennyit szív egy átlag magyar dohányos, mennyire gyakori halálok a dohányzás hazánkban.

Tippelősdit is játsszunk majd, például, hogy mennyibe kerül egy átlagos dohányos az egészségügynek, egyúttal hatékony(abb) kampányötleteket is gyűjtünk.

Beszélgetünk a marketing hatalmáról és egy kicsit talán még Olivero Toscaniniről is. Rajtad is múlik...

Szólj hozzá

egészségügy filmklub gajárszki