2016. nov 17.

Kampányba lendülünk

írta: DelBudaLMP
Kampányba lendülünk

A héten indítjuk el kampányunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk a programunkat a választóknak, és lehetőséget teremtsünk a személyes találkozásra, párbeszédre. Minden pénteken 16 és 18 óra között jelen leszünk a Móricz Zsigmond körtéren, ahol a fenti tevékenységeken túl a 3-es metró teljes körű, a megállókat és az akadálymentesítést is magába foglaló felújítása mellett gyűjtünk aláírásokat.

graphic9.jpg

A személyes kapcsolat fontos eleme a politikának, ezért döntöttünk úgy, hogy mostantól minden pénteken 16 és 18 óra között kitelepülünk a Móricz Zsigmond körtérre, ahol találkozhatnak velünk a Dél-budai polgárok, és elmondhatják nekünk a véleményüket bármilyen helyi vagy országos ügyről, valamint megismerhetik a politikánkat. Jó idő esetén a Gomba mellett, a Villányi útra vezető zebrával szemben, hideg vagy csapadékos idő esetén az aluljáróban leszünk.

Egyre világosabb, hogy a 3-as metró felújítását haladéktalanul meg kell kezdeni, és ebből a kormány és Tarlós István bénázása miatt nem hagyhatják ki az állomások rendbetételét és az akadálymentesítést! Gondolnunk kell a mozgásukban korlátozott embertársainkra és a babakocsival közlekedőkre is! Ezért az LMP aláírásgyűjtésbe kezdett, követelve a teljes körű rekonstrukciót. Petíciónkat alá lehet írni az állandó pénteki kitelepülésünkön a körtéren, illetve a 3-as metró megállóinál és az interneten.

A kitelepülésen bemutatjuk új, rendszeres kiadványunk, a Tiszta Lap 1. számát is, amiből kiderül, hogy hogyan juttatnánk lakáshoz a fiatalokat, és hogy miért gond az, hogy Mészáros Lőrinc és a többi Fidesz-közeli oligarcha nyúlja le az állami földeket. Szél Bernadett és Hadházy Ákos közös interjúban fejtik ki az LMP elképzeléseit Magyarország felemeléséről.

A standunknál hozzá lehet jutni az országos programunk rövid, 11 pontos összefoglalójához is, amiből megtudhatják például, hogy miért rendkívül fontos több pénzt áldozni az oktatásra, hogyan szorítható vissza az ipari mértékű lopás, valamint hogy miért nem szabad felépíteni a Paks II atomerőművet, és miért kell helyette az energiahatékonyságra és a megújuló energiaforrások fejlesztésére koncentrálni. 

Akik szeretnék bővebben és kényelmes körülmények között elmondani a véleményüket egy-egy ügyről, vagy csak egyszerűen szeretnék megismerni az LMP Dél-Budai csapatát, azokat várjuk szeretettel az újbudai LMP Klubra, amit minden hónap 1. péntekén, legközelebb december 2-án 18 és 21 óra között rendezünk meg a frissen rendbe tett F2 Klubban (Fadrusz utca 2.). A jó hangulatú eseményre várjuk a szervezetünkhöz csatlakozni vágyó szimpatizánsokat is!

Szólj hozzá

kampány kitelepülés petíció móricz zsigmond körtér újbudai LMP Klub