Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2010. aug 01.

Újbudai jelöltjeink

írta: KBD
Újbudai jelöltjeink

 

Polgármesterjelölt

Gajárszki Áron

3 4 éves környezetmérnök, panellakó

Kerékpárral járva része vagyok a kerület keringésének. Látom az utcaképét, belélegzem a levegőjét és meghallom a panaszait. Ezt a szokásomat polgármesterként sem kívánom feladni!

Az 1-es villamos Etele térig való kiépítésére, még nem vártunk annyit mint a 4-es metróra, de sokkal kevesebbe is kerül majd. Átlátható önkormányzatot hirdetek, amelyben a döntések nem zárt ajtók mögött, hanem fórumokon, konszenzussal születnek meg.

 

Bővebben

 

 

Helyi képviselőjelöltjeink

1. HEVK

Pongrácz Gergely

közlekedésfejlesztési szakértő

A Móricz Zsigmond körtér egy megújult Gombával tényleg a kerület szíve, közösségi ...

Tovább Szólj hozzá

kampány program dioszegi gajárszki

2010. júl 30.

Kész a program!

írta: Pollack
Kész a program!

A Lehet Más a Politika a részvételi demokrácia pártja, így még a parlamenti politizálás megújításánál is fontosabbnak tartja a helyi önkormányzatokat. Elérkezett az idő, hogy együtt megmutassuk: Újbuda lakói a tekintélyuralmat és a korrupciót egyaránt elvetik, egy nyitott és befogadó, jól működő és élhető kerületet szeretnének! Programunk megalkotásában és megvalósításában mindazokra számítunk, akik hisznek a demokráciában, az átlátható városgazdálkodásban, akik városlakóként is egészséges környezetben szeretnének élni; mindazokra, akik egy igazságosabb Újbudát akarnak, ahol nem csak egyik-másik házat újítják fel, ahol minden igénylőnek jut hely a bölcsődékben és az óvodákban, ahol pezseg a kulturális élet és ...

Tovább Szólj hozzá

közlekedés program önkormányzat demokrácia hajléktalanság újbuda részvétel fenntarthatóság zöldfelület

süti beállítások módosítása