Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2010. nov 28.

10 évre eladtuk a kerület agóráit

írta: Rigo'
10 évre eladtuk a kerület agóráit

Alább olvasható a pár napja beharangozott sajtóközleményünk. Ami mókás benne, hogy egyetlen médium sem hozta le, pedig súlyos milliókról van szó, de a helyi fidesz mégis értesült róla... Iván amúgy a témában (nov. 29-én) a hétfői rendkívüli közgyűlésen napirend előtti felszólalásban ismerteti a javaslatainkat.

 

10 évre adja el a reklámhordozóit a XI. kerület

 

A képviselőtestület döntése alapján évi 56 millió forintért szerezte meg a kizárólagos jogot a XI. kerületi  médiafelületek használatára a közbeszerzésen nyertes pályázó.

A dolog szépsége az, hogy az SZMSZ-ben meghatározott 6 nappal korábbi határidő helyett a városvezetés csak a testületi ülésen osztotta ki a képviselők részére az előterjesztést, mely ...

Tovább Szólj hozzá

képviselő testület gajárszki

2010. nov 23.

amiről nem ír az Újbuda... helyszíni tudósítás a testületi ülésről

írta: Rigo'
amiről nem ír az Újbuda... helyszíni tudósítás a testületi ülésről

Sziasztok!

Az a szándékunk, hogy ezután rendszeresen hírt adunk a testületi ülésekről itt a blogon abból a szemszögből, ahogy mi láttuk, lehetőség szerint valamennyi fontos mozzanatra kitérve, hogy a tisztelt olvasóknak csak csemegéznie kelljen.

Az első rendes testületi ülésünk múlt csütörtökön zajlott le. Napirend előtt felszólalt dr. Bajomi Iván frakciótársam és javasolta, hogy az országgyűlési képviselők állítsák meg a közalkalmazottak bólogató Jánossá való minősítését. A folyamat a köztisztviselkők kormánytisztviselővé való minősítésével (2 hónap felmondási idő, indoklás nélkül) kezdődött és várható, hogy rövidesen eléri az önkormányzatokat, így a kerületi hivatalt is. A folyamat nagyon egészségtelen, ...

Tovább Szólj hozzá

hajléktalanság egyházak képviselő testület bajomi bizottságok gajárszki

süti beállítások módosítása