Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2011. máj 14.

Közös megoldást a ZP helyére!

írta: KBD
Közös megoldást a ZP helyére!

 

A kerületi Fidesz érdemi hasznosítási elképzelések helyett arra jutott, hogy a fiatalok körében kedvelt szórakozóhely, a Zöld Pardon helyére egy saját magát dicsőítő emlékművet állit. Ezzel bebizonyította, hogy nem tekinti partnernek a fiatalokat.

Az LMP helyi frakciója már az áprilisi képviselő-testületi ülésen is amellett érvelt, hogy a tizen- és huszonévesek kulturált szórakozását biztosító hely bezárása nem megoldás. Természetesen a mutyigyanús, kerületet megkárosító szerződések sem elfogadhatóak, mint ahogy az is elfogadhatatlan, hogy mindennek az ügy ártatlan szereplői, a fiatalok isszák meg a levét.  Javasoltuk az Önkormányzat vezetésének, hogy kérje ki az érintettek véleményét, és közösen kialakított ...

Tovább Szólj hozzá

zp részvétel lmp

2011. máj 12.

Légy te is névadó!

írta: Rigo'
Légy te is névadó!

Idén május 20-ig hét új utcának lehet névtippeket adni a Kulturális Osztályon. Akit vonz, hogy ily' módon alkosson maradandót kerületünkben, az most próbára teheti a fantáziáját . Mindenkit bátorítok, hogy ha ötlete van bármelyik közterülethez, az küldje (vigye) be bátran a Kulturális Osztály részére!

Kulturális Csoport
Edelényi Szilvia ügyintéző 3723-472 Zsombolyai 4. IV. 405
Gódor Ildikó referens 3723-469 Zsombolyai 4. IV. 405
       

Legyen a miénk a kerület! Legyen más a Madárhegy!

 

Tovább Szólj hozzá

madárhegy részvétel

süti beállítások módosítása