Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2011. feb 26.

Otthonra leltünk - az ökopolitikai filmklub jelenti

írta: Rigo'
Otthonra leltünk - az ökopolitikai filmklub jelenti

Péntek este hét óra után a legendás Systers of Mercy "előzenekaraként" léptünk fel az A38 hajó friss, ropogós, kissé még festékszagú újdonat kísérőhajóján. A technikai háttér és az egész helyszín professzionális volt, a közönség kiváló, épp csak a közönségszervezéssel adódott probléma, mert nagyon sokakhoz ezúttal nem jutott el a filmklub híre.

...
Tovább Szólj hozzá

program egészségügy filmklub bűnmegelőzés ökopolitika gajárszki dorosz dávid

2011. feb 24.

Négy LMP-s módosítóval fogadtuk el a 2011-es költségvetést!

írta: Rigo'
Négy LMP-s módosítóval fogadtuk el a 2011-es költségvetést!

Álmos reggelre ébredtem a polgármesteri tárgyalóban. Muszáj volt felébrednem, mert a Fidesz láthatóan hajlott rá, hogy elfogadjon a módosító indítványainkból annyit, amennyinek fejében már megszavaznánk a költségvetést . Ez kijózanítóan hatott még 4 órányi alvás után is... A kerületi polgármester, Hoffmann Tamás a költségvetés vita keretében végül a következő LMP által benyújtott módosító javaslatokat fogadta be: 

...
Tovább Szólj hozzá

önkormányzat gyermek kerékpár természetvédelem fenntarthatóság gajárszki

2011. feb 23.

Hamvadó cigarettavég

írta: Rigo'
Hamvadó cigarettavég

No nem pont ezt fogjuk megnézni Pénteken, sőt egy nagyon más filmet , viszont új környezetben forog az öko-celluloid: Az A38 művészdereglyén ami szerintünk egy baromi jó hely, pláne hogy sokszorosan trendi és öko, csak mintha épp a kerületünk nem venne tudomást róla, hogy biza ez is a miénk...

Gyere, fedezzük fel együtt a kibővült A38-at! Segítségünkre lesz ebben Szilágyi Szili László, a Hulladék Munkaszövetség egykori elnöke és alapítója, jelenleg a parlament Egészségügyi Bizottságának tagja, illetve jómagam Gajárszki Áron kerületi környezetvédelmi tanácsnok ezúttal moderátori szerepben.

...
Tovább Szólj hozzá

egészségügy filmklub gajárszki

süti beállítások módosítása