2015. okt 15.

Újbudai popstrand

írta: KSM
Újbudai popstrand

Tudtad, hogy újbudai lakosként féláron vehetsz részt az agárdi popstrand koncertjein?

Ha most csodálkozva nézel a monitorra, akkor ezzel nem vagy egyedül. Ugyanis nem csak az önkormányzat nem verte nagydobra ezt a lehetőséget, de még a popstrand honlapján közzétett jegyértékesítési információk között sem lehet semmilyen arra utaló jelet fellelni, hogy újbudaiként kedvezményre lennél jogosult.

Nagyon úgy tűnik, hogy nem az volt a cél, hogy minél többen éljenek ezzel a lehetősséggel, pedig az önkormányzat évi 1,5 millió forintot adott a popstrandnak az adódból ezért a kedvezményért cserébe.

Ez még önmagában nem volna akkora probléma, de emellett van egy nem éppen elhanyagolható tény. Mégpedig az, hogy az agárdi popstrand tulajdonosának felesége az újbudai önkormányzat egyik fideszes képviselője.

popstrand.jpg

Agárdi popstrand (a kép forrása: Tankcsapda.hu)

Ha ez nem is nevezhető korrupciónak, mindenesetre morálisan elfogadhatatlan egy olyan önkormányzattól közpénzt elfogadni, ahol a közvetlen hozzátartozó döntéshozó.

Ezenkívül szerencsésebb lenne, ha az újbudai önkormányzat a kerületben működő vállalkozásokat támogatná.

Arra a kérdésre, hogy hány újbudai polgár vette igénybe a kedvezményt, nem tudott választ adni az önkormányzat. Ezért ha létezik olyan ember, aki élt ezzel a lehetőséggel, és nem az önkormányzatnál dolgozik, kérjük kommentben jelezze.

Szólj hozzá

önkormányzat újbuda popstrand