Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2010. sze 05.

Best of Móricz

írta: KGeri
Best of Móricz

avagy három hét a Móricz Zsigmond körtéren két aktivista szemszögéből (egyik gipszelt lábbal kerekesszékben, a másik a fáradtságtól egyre rokkantabban:-).

 
 
 
 
Amikor a Sziget utolsó napjáról az OMSZ taxiszolgálat szállított a János kórház felé az járt a fejemben, hogy nem tudok segíteni kopogtatni még a saját körzetemben sem és még nehezebb feladat elé állítom a csipet csapatot. Végül a móriczos kitelepülés amazonjának albérletében - Zsófinál - kötöttem ki. Ez a döntés aztán a lehető legjobbnak bizonyult, mert Zsófi lelket öntött belém és szerdán már azon kaptam magam, hogy bár gipszelt lábbal és kerekesszékben, de a Móricz felé robogunk megállíthatatlanul.
...
Tovább Szólj hozzá

kampány ajánlószelvény

2010. sze 03.

SZDSZ 2.0

írta: Rigo'
SZDSZ 2.0

Nagyon tanulságos három hét volt ez. Rengeteg arc, élettér, probléma és látásmód megismerése szűkebb hazámban.

Számomra a legszomorúbb dolog, ami kiderült, hogy az emberek egy nagyon nagy része képtelen elhinni, hogy lehet más a politika. Mivel láthatóan mi vagyunk az egyetlen hiteles társaság amely egyedüliként tud építeni az állampolgárok áldozatkészségére és józan eszére, a legképtelenebb hazugsággal igyekeznek becsapni magukat, gyakran sikerrel. El kéne nekik mondani, hogy mi mennyire mást akarunk mint az a rossz emlékű párt, de hogyan, ha nincs pénzünk?

...
Tovább Szólj hozzá

kampány demokrácia gajárszki

süti beállítások módosítása