Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2011. máj 06.

ökofilmklub: Péntek 13.

írta: Rigo'
ökofilmklub: Péntek 13.

Szűk egy hét múlva ismét filmet vetít az A38 mozi. A dátum számos idétlen film ihletője volt a horror fénykorában. (Nekem a legrosszabb emlékem, hogy hatodikos koromban ezen a napon írtam matekdogát.) Most egy nagyon is valós és sajnos gyakori rémtörténettel borzoljuk az ökoszociális érzékenységünket. (Állítólag mindenkinek van olyan.) Valamint, a mozi előtt még bepótoljuk a múltkor kihagyott bájos kisfilmet a bankrendszerről, és ezúttal az újbankokról szóló tájékoztató sem marad el.

 

...

Tovább Szólj hozzá

ajánló filmklub ökopolitika

2011. máj 02.

Irodakérdés - miből és hogyan?

írta: Pollack
Irodakérdés - miből és hogyan?

Mióta az LMP bejutott az országgyűlésbe, egyre égetőbb kérdéssé vált a területi szervezetek számára, hogy saját irodájuk legyen, ahol ülésezhetnek, ahol megjeleníthetik magukat, s ahol az őszi önkormányzati választások után a testületekbe jutott képviselőik fogadóórákat tarthatnak, dolgozhatnak.

A lehetőségeink szerények, s korlátozottak. Az LMP ugye új pártként - alig vagyunk még két évesek - nem volt részese a rendszerváltást követő ingatlan-osztozkodásnak, így egyetlen iroda sincs a tulajdonunkban. A Bajcsy-Zsilinszky úton található központi irodát is csak béreljük, szerencsére kedvező áron. A korábbi, Andrássy úton található csekély méretű irodánkat is egy támogatónk biztosította számunkra potom pénzért. Hamar ...

Tovább Szólj hozzá

demokrácia költségvetés lmp

süti beállítások módosítása