Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2011. nov 18.

A képviselőség apró örömei

írta: Rigo'
A képviselőség apró örömei

A novemberi testületi-ülésen több pontot sikerült bevinnie az LMP frakciónak. Először az interpellációm sikerült jól, pláne, hogy az interpellált személy (Jelen Tamás alpolgármester úr) nem volt jelen, így nem volt senki aki megvédhette volna a mundér becsületét, amikor kiosztottam őket, hogy havonta több 10 MFt-ot bukik a gondatlanságuk miatt a kerület... Közel félperces csend és tétovaság után folytatódott az ülés, majd ugyanez lejátszódott a parkolási rendelet változtatásánál is.

Az új parkolási rendeletük kapcsán jeleztem, hogy a tervezet szembemegy a fővárosi parkolási rendelettel, ezért levettük, majd a hivatal kérésére mégis napirendre vettük. Mivel egy elhamarkodott SZMSZ-módosítás miatt, már nem lehet helyben ...

Tovább Szólj hozzá

közlekedés önkormányzat képviselő testület zöldfelület

2011. nov 18.

Beszélgetések a világvégén innen

írta: Rigo'
Beszélgetések a világvégén innen

Új közéleti-kulturális sorozat indult Újbudán a dél-budai LMP szervezésében. Kerületi   tagjainkat, segítőinket és szimpatizánsainkat beszélgetésre invitáljuk aktuálpoltikiai témákban havonta-kéthetente egy kerületi kávézóba.

O któberben Schiffer Andrással beszélgettünk az LMP stratégiájáról szóló vita kapcsán, illetve az abban vázolt helyzetfeltárásról.

November 15-én Scheiring Gábor 3 órán keresztül beszélgetett velünk a Zöld Fordulat költségvetéséről és azokról a pénzügyi-gazdasági okokról, amik sürgetik és szükségessé teszik a költségvetési koncepciónk megvalósítását. Persze beszélgettünk a realitásokról is, hogy erre gyakorlatilag nincs esély idén Magyarországon.
...

Tovább Szólj hozzá

klub program

süti beállítások módosítása