2012. aug 16.

F2 Klub - törzshelynek kiváló!

írta: DelBudaLMP
F2 Klub - törzshelynek kiváló!

Képzeljétek, egy csendes utcában, de mégis közel a Móricz Zsigmond körtérhez találtunk egy helyet, ahol végre lehetőségünk nyílik megszervezni a saját programjainkat, legyen szó közéletről, hobbifoglalkozásokról, fórumokról vagy akár csak baráti csevegésekről.

A tervek szerint lesz rendszeres Női Klub (ezen belül a kötéstől a szappanfőzésen át az öko-barbie szakkörig minden); Politikáról csak Fröccs mellett férfiklub; Írószeminárium; Disputa – vitaklultúra önfejlesztő kör és minden ami eszetekbe jut és segítetek is megcsinálni. Az irodában lesz teakonyha is becsületkasszával.

Nagyon vártuk már, de még mindig vannak tennivalók, hogy végre igazán otthonossá válhasson a mi első újbudai zöld központunk. Gyűjtünk ötleteket, berendezési tárgyakat és lelkes szimpatizánsokat is, hogy minden a helyére kerülhessen. Ha úgy érzed, hogy tudnál segíteni valamiben, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legjobb hírt pedig még nem is említettük! Ha már eljutottál erre az oldalra, bizonyára hasonlóak a céljaink, és a világról is hasonlóan gondolkodunk… Amennyiben tényleg így van, arra gondoltunk, hogy a klubunk ajtaját kitárjuk, és a lehető legszínesebb programokat engedjük be, ehhez viszont az kell, hogy ne csak mi szervezzünk, hanem gondolkodjatok Ti is! Bármilyen civilnek szívesen kiadjuk, aki nem velünk ellentétes célokat tűzött ki maga elé, ráadásul nem is kérünk sokat, csak hogy ha módjuk van, támogassák a klub fennmaradását, illetve vigyék hírét ennek a páratlan lehetőségnek.

Tényleg szeretettel várunk mindenkit, és ha tudsz olyanról, akinek már csak a megfelelő helyre van szüksége a foglalkozásaihoz és nem tudja finanszírozni, irányítsd bátran hozzánk! Teret szeretnénk adni a legkülönbözőbb közösségek fejlődésének.

klubtámogatás.jpg

Szólj hozzá

ajánló