Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2010. sze 26.

Lehet érdekes egy lakossági fórum?

írta: Rigo'
Lehet érdekes egy lakossági fórum?

Pár napja írtam egy posztot a választók közönyéről. Eseményenként 100 plakátot ragasztottunk ki a fórumainkról, hirdettük újságban, szórólapon és az interneten őket. Mivel a szimpatizánsok és a nem érintett tagok a fórumok idején is fogadó órát tartottak a Móriczon, vagy szórólapoztak terjesztettek; a fórumok résztvevői tucatnyi LMP-st jelentetettek jó esetben ugyanennyi választóval. Nincs ezzel baj, innen szép nyerni.

 Tovább a galériára...

A beszélgetések kötetlenek, mondhatni családiasak voltak és az albertfalvai fórumra kitalált részvételi költségvetéses játék is szép sikert aratott. Ezt valószínűleg 28-án Kedden a Villányi úton is el fogjuk játszani. Az volt a tapasztalat, hogy aki eljött a fórumra, az már egy ideje ...

Tovább Szólj hozzá

részvétel gajárszki

2010. sze 24.

30 db városi kerékpár árából kampányolunk Újbudán! Nem hiszi? Nézze meg a honlapunkon!

írta: KOppány
30 db városi kerékpár árából kampányolunk Újbudán! Nem hiszi? Nézze meg a honlapunkon!

Tegnap (szept. 24. péntek) 13:00-kor sajtótájékoztatót tartottunk az újbudai önkormányzat épülete előtt, ahol lelepleztük, hogy mennyi pénzből kampányolunk a XI. kerületben. Evvel egy időben a teljes kampányköltségvetést felraktuk a honlapunkra, így azt bárki részletesen és mélységében átböngészheti. Az olvasmány nem vesz igénybe túl sok időt... :)
 
Íme a hivatalos sajtóanyag:
...
Tovább Szólj hozzá

kampány demokrácia részvétel lmp

2010. sze 22.

Nem mindegy mi kerül a tányérra....

írta: KBD
Nem mindegy mi kerül a tányérra....

Az alábbi levelet egy újbudai hölgytől kaptuk:

Kedves LMP!
 
A kerület összes önkormányzati fenntartási oktatási intézményébe (1 saját konyhás óvoda kivételével) egy cég , a Sodexho Kft. szállítja az ételt. Tudomásom szerint sok évre előre megnyerték ezt az óriási üzletet, noha nem tudom, kiket és milyen feltételekkel versenyeztettek. Az ételek színvonala sajnos nagyon elmarad a korszerű, egészséges táplálkozástól: döntően fehér liszt, margarin és cukor jellemzi.
Mivel az egészséges test és lélek szempontjából rövid és hosszú távon is rendkívül fontos a bevitt táplálék minősége, szeretném, ha ezt a plusz összeget egy teljes értékű  gyermekétkeztetésre ...
Tovább Szólj hozzá

választás gyermek egészségügy újbuda

süti beállítások módosítása