Dél-Buda másképp

Buda népszerű blogja

2010. már 06.

LMP stand - Jávor Bence, 15. evk jelölt

írta: fh
LMP stand - Jávor Bence, 15. evk jelölt

Fehérvári úti piac - szombat délelőtt

Szombat délelőtt szokás szerint a Fehérvári úti piac előtt állítottuk fel az LMP-standot. Stratégiai helyen, a piac bejáratától kicsit hátrébb vonva, nyitott térségen alakítottuk ki az állásunkat, szemben az időközben egy-egy órára felbukkanó fideszes és mszp-s bázisokkal, amelyek a jövendő metrófeljárónak vetették hátukat, a Fehérvári út felőli oldalon szegfűosztásra, a Bocskai úti szárnyon Heti Válasz terjesztésre berendezkedve.

...

Tovább Szólj hozzá

kampány lmp ajánlószelvény

2010. már 05.

LMP kc visszaszámláló ... indul !

írta: fh
LMP kc visszaszámláló ... indul !

176 - LMP kampányblog

 Jelenlegi állás: 71.411 LMP kc

Ahhoz, hogy minden evk-ban a választáson LMP jelölt legyen,

hiányzik még: 60 589 LMP kc


"Akartok-e történelmet írni ?

EON bejegyzése

  2009. április 23-án, két héttel az EP-választás előtti gyűjtés befejezése előtt 8056 cédulánk volt , és vele egy álom, amit csak suttogva mertünk kimondani. Akkor 11.944 cédula hiányzott még és lehetetlennek tűnt a feladat. Mindenhonnan azt hallottuk, hogy az LMP el fog bukni, mégis összekapaszkodva újra lendületet vettünk. Végül átlendültünk a holtponton, 27.500-nál állt meg a számláló! Sikerült felkerülni a szavazólapra, és nagy sikerrel, 75.000 szavazattal zártuk a választás estéjét.

 

...
Tovább Szólj hozzá

kampány választás lmp ajánlószelvény

2010. már 04.

A felelősség súlya

írta: Rigo'
A felelősség súlya

A felelősség súlya

LMP klub Budafokon!

 Február utolsó hetében jelent meg egy felmérés a Forsense közvéleménykutatótól, mely szerint az LMP népszerűsége a biztos pártválasztók körében 5 %-on áll. Mit remélünk a következő parlamenti ciklustól, ha sikerül valóra váltanunk az ígéretet?

Amikor egy nagyon sötét szobára rányitod az ajtót és beteszed a lábad, azt nem lehet többé becsukni és teljesen sötét ott már nem lesz.” Kürti Gábor, a Critical Mass szervezője az LMP-ről.

Gábornak azért adok igazat, mert most nem egy-két tenni akaró, jó szándékú politikus kerülhet a Parlamentbe, akiket a korpa közé keveredve felfalnak a disznók, hanem egy sor elkötelezett civil ember egyszerre. Ezek az emberek évek, évtizedek munkáját ...

Tovább Szólj hozzá

kampány budafok bajomi

2010. már 02.

A kilakoltatási moratórium meghosszabbítását javasolja az LMP

írta: fh
A kilakoltatási moratórium meghosszabbítását javasolja az LMP

Jogsértő és további súlyos szociális problémákat okoz az elhelyezés nélküli kilakoltatás

"A mai nappal véget ér a végrehajtási törvény által előírt téli kilakoltatási moratórium. A Lehet Más a Politika azonban nem csak télen, hanem egész évben elfogadhatatlannak tartja a megfelelő elhelyezés nélküli kilakoltatásokat.

A Lehet Más a Politika szerint az elhelyezés nélküli kilakoltatások jelenlegi gyakorlata sérti a Magyar Köztársaság által az Alkotmányban, valamint több nemzetközi emberi jogi dokumentumban elismert szociális jogokat. A kilakoltatások tovább lökik a lejtőn a rászorulókat, a családok széteséséhez vezethetnek. A jelenlegi gyakorlat a társadalom számára is káros: a kilakoltatott emberek hajléktalanként való ...

Tovább Szólj hozzá

demokrácia hajléktalanság lmp

2010. már 01.

Friss levegőt! Élhető várost!

írta: fh
Friss levegőt! Élhető várost!

Mától év végéig akár naponta büntethető Magyarország!


"Az Európai Unió komoly büntetésére számíthat Magyarország az év hátralévő részében. Az uniós előírások szerint ugyanis egy ország évente legfeljebb 35 alkalommal lépheti át a szmogot okozó szállópor naponta megengedett határértékét. Bár még csak februárt írunk, ezt mi utoljára szombaton tehettük büntetlenül. A Lehet Más a Politika többek között a tömegközlekedés átalakításában és a forgalomcsillapításban látja a megoldást.

Hazánk képtelen megfelelni a levegőminőségi előírásoknak, ezért november óta már a második figyelmeztetést kapja az Európai Bizottságtól, amely szerint Magyarország a vállalásaihoz képest késésben van és nem hozott kellő ...

Tovább Szólj hozzá

környezetszennyezés lmp javor

süti beállítások módosítása